torsdag 10 maj 2012

Veterinärbesök

Större delen av gårdagen slukades av veterinärbesöket. Eftersom DG var på Karlslund så tog det en stund att bara hämta honom och ta sig till Brunmåla. Det var väldigt skönt att se att han var så mycket bättre. Nu var han nästan 100% bra, men det fanns fortfarande lite kvar. Så, för att ta det säkra före det osäkra så ska vi skritta i tre veckor till. Vi hade inte bokat någon mer tid på Karlslund så nu tar vi hem honom och skrittar hemma. Det är lite synd, för så länge han bara för skritta är det ju guld värt när han kan träna i vattenbadet istället. Han har haft det jättebra på Karlslund (http://www.karlslundsgard.se/) och man ser på hästen att han mår bra.

Red på Good på kvällen och ärligt talat kändes det väl lite sådär efter en veckas vila. Men vi joggade runt och tar nya tag idag! Eftersom veterinärbesöket tog lite tid så hanns Curt tyvärr inte med, så det blev en sen promenad istället. Inte bra! Sånt stressar mig otroligt mycket. Det blir galopp i skogen idag istället.

Gårdagens höjdpunkt, förutom att DG såg så fin ut, var nog Meja. Hon red som tusan på Räkan redan från början av lektionen! Mer sånt! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar