fredag 4 maj 2012

Fredagsmys?

Konstigt vad dagarna flyger iväg! Curt fick en promenad på heden imorse. Han tyckte inte alls att man skulle promenera där, han ville galoppera så matte fick hålla hårt i snöret! Vi åkte till Dagstorp och red ett pass på banan där. Han kämdes ganska fin och rätt mjuk, men la aldrig riktigt i over-driven. Kanske vi båda sparade den till imorgon. Hoppas! :)
Vi kom fram lite senare till Dagstorp än vad vi tänkt. Detta eftersom någon (inte jag) tyckte att det var en bra idé att lämna bilnycklarna i bilen tillsammans med hundarna när vi tankade... Lillavovva var duktig och låste dörren åt oss. Efter att ha irrat runt på macken ett tag och bett om hjälp att bryta oss in (utan framgång) så upptäckte vi att förardörren inte var riktigt stängd, dock så stängd så att den var låst, men då vi tryckte igen den så att den stängdes helt så åkte låset upp. Magic!
Väl tillbaka med Curt så var hovslagaren här. Han lovade att sko med "rid-direkt"-skor, så Curre kommer vara i form tills imorgon. Hann med en efterlängtad promenad med vovvarna också. Träsktrollen Holly och Hector hittade en mindre fräsch damm att dyka ned i. Det blev duschning för dem hemma.
Nu hoppas jag att Curt är på hugget och laddar ordentligt för imorgon! Och nu ska jag nog lägga mig!

 Curt på morgonprommis




Trångt i bilen till Dagstorp tycker låsmästarinnan


Kompisar från förr?

3 kommentarer: