torsdag 5 juli 2012

Tack Lasse Anrell (och hockeyblondinen)!


Närå, jag tror inte vi har hockeyblondinen att tacka för så mycket i detta sammanhang. Möjligen att ridsportsmänniskor numer betraktas som smartare än hockeykillar... ;)










För er som inte minns så menar jag uppståndelsen efter Rolf-Görans mottagande av Jerringpriset. Där Helena Lundbäck och Jens Fredriksson gjorde ett lysande framträdande i debatten i kvällsöppet. Pålästa, sakliga, positiva och trevliga lyckades de gång på gång att lyfta debatten från den nivå den ideligen sjönk till.
http://www.tv4play.se/nyheter_och_debatt/kvallsoppet?title=kvallsoppet&videoid=2143688

Men vi kan inte underskatta Lasse Anrells betydelse i det faktum att det nu på samma gång går TVÅ reklamfilmer med HÄST-tema på tv!! Fantastiskt för oss som brinner för sporten! Det kan väl knappast någonsin ha hänt förut? Visserligen har inte Sverige, eller något annat land, någonsin haft en ryttare som legat etta på världsrankningen i över att halvår, men som vi alla minns så räckte det inte med de fantastiska prestationerna i detta fall. Media behövde väckas till liv och börja bevaka "de sporter som folket vill se" som herr Anrell själv uttryckte det. Vi får hoppas att detta bara är en början till att ridsporten ska kunna ta mer plats i media, att bli accepterad och respekterad som en sport av gemene man och därefter också lättare kunna locka sponsorer till sig. Rolf-Göran Bengtsson är dessutom också en lysande ambassadör för att ridsport inte bara är för de rika och berömda. Vilken slitvarg!

Volkswagenreklamen:
http://www.youtube.com/watch?v=MsY4I4PNUHc&feature=youtu.be
Telias reklam hittade jag inte länken till just nu.

2 kommentarer:

  1. Karin, här är länken till annonsen
    http://www.facebook.com/teliasverige#!/teliasverige/app_57675755167

    SvaraRadera