söndag 18 januari 2015

Mer ridning...

Och där hade det visst flugit iväg vecka till...

Började veckan med en lektion för bästa Lussan!! Hur kul var inte det!? Hon fick se fina Belisimo som jag har i mitt stall, det var jättekul! Vi kollade igenom lite olika rörelser, och gjorde lite nyttiga piruettövningar för att få honom kvickare och framför skänkeln. Jag tror hon också tyckte Belisimo är en fin häst! :)

Just det ja. Förra helgen flyttade också den fina svenska hopphingsten Avon in i vårt stall. Alexander Zetterman rider den men han hade fullt i sitt stall så nu tar vi hand om markservicen. Vilken fin hingst och vilken fantastisk karaktär han har. Han har gått två 1.35 rundor denna vecka och det låter som att det gått toppen. Det ska bli roligt att gå och kolla in honom på lite hoppning sen! 

Enda tävlingen denna vecka var Fluffy som fick gå på "studiebesök" på global. Jag hade anmält honom till en lätt klass för att kolla läget. Stora tävlingsplatser verkar inte bekomma honom, tvärtom, han växer när han kommer dit. Så i fredags seglade han omkring och fick 77% i first level. 

Max, som blev sjuk i två fästingsjukdomar en vecka innan avfärd från NY, kom ner i tisdags. Han var varit på rehab och vattentränat tills de ansåg honom frisk nog för den långa resan hit ner. Han såg pigg och fräsch och musklad ut när han klev ur transporten! Nu ska han sättas igång! 

Nästa vecka är det dags för en cdi igen. Har hört att det är rekordmånga anmälningar i GP, den måste tydligen gå över två dagar... Det ska bli så kul! 


Fluffy på Global. Duktig häst!

Hyfsade poäng. Dags att rida något svårare. Måste dock få bytena lite säkrare.

Avon flyttade in! Vilken trevlig hingst!!!


Max kommer av transporten med sin ryggsäck! Härligt att ha honom tillbaka!

Jag och syrran på global förra helgen.

Långväga finfrämmande från Hudiksvall! Nettan och Kalle.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar