fredag 23 januari 2015

CDI och mental träning på schemat!

Som vanligt jobbar vi på för att hinna med allt!! 

Körig vecka igen, jag tror vi helt enkelt får vänja oss vid det här tempot denna säsong. 

Vi skjutsar Avon till två tävlingar denna vecka. I onsdags hade han blivit placerad i en 1.40 (tror jag det var) på stora banan på wef! Alex verkade nöjd! 

Curt och Tiny är incheckade på Global. Det är rekordstort startfält denna gång, så kul! På joggen fick ena fei-veterinären för sig att det saknades en stämpel i Curts gamla gamla pass. Bara att fixa, jaga förbundet och stackars Mats! 
Curt gick sin första klass igår och det kändes faktiskt ganska bra. Inga stora missar, men jag får heller aldrig till skritten i st George så den drog ner som vanligt, slutade på 66,5%. Klassen har 47 starter så den går över två dagar. Av de tjugo som red igår så ligger jag sexa så det är helt ok. Känns som om de var ganska stränga med poängen överlag. 30 stycken går vidare till Inter1 på lördag och det känns som om vi ska kunna klara det i alla fall! 
Tiny tävlar lördag, söndag och även Stina ska ha premiär på sina hästar i de nationella klasserna i helgen. 

I onsdags hade vi vår föreläsning med Rasmus Bagger! Så inspirerande och roligt att det blev av!! Vi hade en god uppslutning och alla tyckte det var jättebra! Så nu vet vi where focus goes energy flows! 

Nu iväg och ge hästarna på tävlingsplatsen frukost.

Just ja, i onsdags var jag med i ett tidningsreportage hemma i Hudiksvall också, eller framförallt handlade det om Curt som också kommer därifrån! 
(Scrolla ner)

Where focus goes energy flows...

Ett gäng inspirerade ryttare! Alla var nöjda, från amatördamer till VM-ryttare!

Vi är lite stolta att vi hann med att anordna detta också... 


Curt igår på väg in på banan.

Ny gullig valp i stallet...

Så ägarens gamla hund flyttade hem till oss istället. Chihuahua-damen Nenita. Väldigt bitsk. Men gullig. Men bitsk. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar