onsdag 3 december 2014

Vi är framme!

Till slut kom vi fram! Tolv timmars körning och sedan lastade vi ur i vårt nya temporära "hem". Det kommer bli toppen! Givetvis var trucken som kom med resten av hästarna för stor för att köra in på stallplanen. Vi fick lasta av alla hästar och all utrustning ute på vägen. Så när klockan var alldeles för mycket och vi var dödströtta så såg vi vår hög nere vid infarten, 70 balar hö och utrustning för sju hästar, och vi var bara tre personer kvar. När man då nästan ville gråta så dök helt plötsligt en kompis och hans hästskötare upp, plus vår hyresvärd, och hjälpte till. Vips var all utrustning i stallet och allt hö i vår transport! Som ett mirakel!! Gissa om vi kände oss tacksamma! 

Måndagen ägnades åt att packa upp och att organisera allting i stallet och att åka och köpa lite saker som vi saknade (t ex vattenhinkarna som ramlade av trucken och satt fast under transporten på motorvägen). Det tog hela dagen innan kaoset hade förvandlats till ett trevligt stall.

Idag har vi ridit hästarna lite lätt. Alla hästar känns förvånansvärt bra efter resan. Stämningen i stallet är riktigt god, mycket bra känsla, vi kommer få en rolig säsong! 
Vår hyresvärd springer omkring och försöker få allting i ordning tills resten av gänget kommer i mitten på december...

Jag postar lite mer bilder imorgon! 

Hector *2 vilar lite under resan. 

Hoppsan! Luckan öppnade sig visst bak på trucken på motorvägen (5-filiga I-95 i New Jersey). Inte helt bra att ha hinkarna under transporten... 

Känslan söndag kväll... 


God morgon Wellington! Måndag morgon

Stallet efter att vi kommit i ordning.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar