söndag 16 november 2014

Planera planera planera

Mindre än två veckor till avfärd till Florida. Dagarna flyger iväg men ändå tycker man inte att man får någonting gjort. Massor av småsaker att hålla reda på. Har haft veterinären här för alla hästar denna vecka. Givetvis har vi (våra kunder) tre olika för att göra det lite rörigare. Som tur är är alla tre riktigt duktiga veterinärer så jag tycker det är lika bra de får behålla sin egen veterinär. Vi har gått igenom alla hästar så de ska vara redo när säsongen börjar i januari. Vi har också gått igenom så att alla är uppdaterade med vacciner de måste ha, influensa plus lite annat. Och så måste alla hästar ha uppdaterat coggins-intyg och ett hälsointyg för att komma över gränsen till Florida. 
Måste också planera med de olika hovslagarna så att man vet att respektive hovslagare är i rätt del av landet när det är dags att sko. Tror att jag har koll på det nu.

Och så den lilla petitessen, har vi rätt antal boxar när vi kommer fram??? Hästantalet varierar ännu men nu börjar det kännas som vi har en någorlunda stabil siffra, dock är det två mer än vi ursprungligen bokade. Det låter som att det hela kommer lösa sig. 
Och höt. Oj då. Det finns visst inget riktigt loft för att förvara höt. Jaja det löser sig väl till slut. 

Hästarna då? Har varit väldigt enveten med Curt denna vecka. Har försökt jobba med böjningen i framförallt skolorna, vår svaga sida och ganska tråkigt tycker vi. Jag föreställde mig att Curt var en kort liten böjbar lusitano och nog vart det lite bättre. Körde faktiskt lite Enhager-tricks (min favorit för övrigt, hade glömt bort den för ett tag): "jag vet att vi inte kan hålla ihop och böja samtidigt som en lusitano i slutorna, men om vi kunde - hur skulle vi göra då?".


Hittade två favvo-kort:
Curt som ser mycket nöjd ut efter sin insats i freestylen i Devon

Och Hector som valp. Får man vara så söt??? 


1 kommentar:

  1. Dem förvarar väl höt i containrar där nere. Annars levererar ju Grand prix och gold coast dagligen. Men ni kanske ska ta med hemifrån ?
    //Elin

    SvaraRadera