onsdag 19 september 2012

Mera Djursholm

Tyvärr hann jag inte se speciellt många ritter på Djursholms elitdressyr i helgen. Vi passade nämligen på att promota Hogsta Ridsport i en monter på tävlingsplatsen. Det ar första gången vi besökte en dressyrtävling i en monter och vi valde Djursholm, inte bara för att det fantastiska tävlingar, utan även eftersom det finns ryttare från hela Sverige och dels för att det kommer massor av besökare från Stockholmstrakten. Vår butik ligger i Stockholm men jag tvivlar på att alla Stockholmsryttare vet att vi finns. Det måste vi ändra på!Eftersom vi även har en webbshop så känns det också bra att träffa ryttare och kunder från hela landet.

Vi hade en väldigt trevlig helg med massor av roliga besök med vänner, bekanta och gamla och nya kunder. Givetvis hade vi laddat upp butiken med en hel del extraerbjudanden!

Küren drog såklart massor av publik och segrade där gjorde Helena Lindmark och Marron. Vilket genombrott hon fått i GP på sistone, de bara levererar! Kul!

Roligt är också att fler och fler börjar vända sig till oss nr det är dags att köpa nya stövlar. Vad många heller inte vet är att vi börjat med Sprengers test-center. Eftersom bett är så dyrt och alla hästar olika kan det bli en dyr historia att prova sig fram tills man hittat rätt bett. Hos oss kan man leasa ett bett och lämna tillbaka det om det nte passar. Läs mer här,



Vi fick givetvis besök av hemmaryttaren och svenska mästarinnan Eva Ulf, Hon såg så otroligt glad ut hela helgen.
Det var en välförtjänt seger och otroligt inspirerande!
STORT GRATTIS EVA!
 
Full rulle i montern.Många var nyfikna på stövelkollektionen
från Petrie som vi dukat upp!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar