onsdag 26 september 2012

Just Good or even better?

I söndags var det dags igen för Goods andra tävling. Det första försöket gick bra, han skötte sig super men programmet var givetvis spänt och kändes som en enda lång sladd. Han fattade nog inte alls vad det var frågan om men vann ändå på 68%. Det var roligt att lasta ur på Huvudsta i söndags och konstatera att Good såg tämligen nöjd ut och verkade fatta varför han var där. Han utstrålade nästan lika mycket självsäkerhet som friidrottarna inför OS-finalens sprinterlopp. Eller näe, det var kanske en lätt överdrift.

Framridningen gick hur bra som helst. Tävlingsbanan var en lerbana. Han spände sig lite och kikade på alla fruktansvärt farliga kuber med bokstäver som stod uppställda här och där. I programmet var han nog hundra procent bättre än första tävlingen, ganska ridbar. Jag lyckades rida fel en gång. Schemmes! Ett galoppinslag i en travökning, en felfattning och en extra fattning där Good trodde att han visste själv (det var så varvet innan...) och ändå 68 % och tvåa i klassen. Ni förstår att Finnells har en fin häst på G här va? Åtta på gången och väldigt positiva kommentarer från domaren. Kul!

Tack Huvudsta för trevliga tävlingar och fina priser!

På söndag är det dags igen och vi håller oss till LB än så länge. "Skyskrapan" behöver bli starkare innan han kan genomföra en bra LA. Däremot kan jag meddela att snart kommer han nog kunna hitta sin takt och kadens i traven, han gjorde ett riktigt fint jobb i ridhuset idag. Imorgon sköter Johanna tränandet, det blir bra det!

Nog är han snygg! Och stor...




Han har ju ganska många kompisar
att hålla ordning på hemma också
Hector hittade nya kompisar att charma på tävlingen,
som vanligt...


















Och så dessa förtjusande bilder...



Med den här bilden kan jag nog vinna ett
fotopris...
 

Den här bilden får Lena ta åt sig äran för...
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar